LIVRARE

LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI CU VALOARE MAI MARE DE 1500 LEI IN CHISINAU

REDUCERE

REDUCERE IN VALOARE DE -5% PENTRU COMENZI ONLINE

ACHITARE

POSIBILITATEA ACHITARII PRODUSULUI PRIN TRANSFER SAU CASH

PRODUSE NOI

PRODUSE LA REDUCERE

 PIXURI SI STILOURI PARKER IN MOLDOVA

PREZENTARE PARKER DUOFOLD

PARKER DUOFOLD

DESCRIERE

De la lansarea sa, in 1921, si pina azi DUOFOLD-ul a fost si este o emblema a excelentei. Fiecare model este un demn urmas al ilustrului predecesor din 1921, o emblema vie a perfectiunii.

PREZENTARE PARKER PREMIER

PARKER PREMIER

DESCRIERE

PARKER PREMIER este o demonstratie de finete, precizie, arta si experienta, toate puse in slujba mestesugului fauririi unui instrument de scris. Daca la acestea adaugam eleganta design-ului si pretiozitatea materialelor din care este faurit PARKER PREMIER obtinem acea performanta si confort al scrierii ce individualizeaza toate instrumentele de scris PARKER.

PREZENTARE PARKER SONNET

PARKER SONNET

DESCRIERE

Gama emblematica a marcii PARKER, SONNET-ul este expresia rafinata a unui modernism elegant combinat cu traditionalismul britanic. Finisajele atent studiate, clipul distinctiv in forma de sageata, aurul pretios sau otelul inoxidabil al penitelor - toate acestea se contopesc intr-o gama de instrumente perfect echilibrate, clasice si moderne in acelasi timp.

PREZENTARE PARKER URBAN

PARKER URBAN

DESCRIERE

Gama URBAN, moderna si actuala, redefineste practic placerea scrisului. Cu forma sa sofisticata, usor futurista, perfect echilibarata insa pentru confortul scrisului, URBAN reprezinta o declaratie clara de originalitate pe care o face in favoarea posesorului sau. URBAN Premium: o varianta de finisaje premium ce confera o nota de rafinata, eleganta liniilor moderne, deja bine-cunoscute ale gamei URBAN.

PREZENTARE PARKER IM

PARKER IM

DESCRIERE

Gama IM cu linii simple, bine definite si finisaje de calitate. Combinate cu siguranta functionalitatii specifice tuturor instrumentelor PARKER confera utilizatorului stil, modernitate si simplitate. IM Premium: varianta de finisaje premium ce confera un plus de eleganta liniilor clasice ale gamei.

PREZENTARE PARKER VECTOR

PARKER VECTOR

DESCRIERE

Exista in viata anumite constante pe care ne bazam in fiecare zi. VECTOR este un instrument pe care te poti baza oricind - este un PARKER. Garantat. VECTOR Premium este o combinatie echilibrata a stiintei si experientei in faurirea instrumentelor de scris cu materialele de calitate si design-ul novator. Finisajul special al suprafetei garanteaza senzatia de confort pe toata durata folosirii instrumentelor.

PREZENTARE PARKER INGENUITY

PARKER INGENUITY

DESCRIERE

PARKER introduce in 2012 gama de instrumente de scris INGENUITY 5Th Element (patent exclusiv Parker). Este vorba de un stilou cu penita care foloseste mina cu cerneala in loc de cartus sau convertor. Denumirea de 5Th element ne indica faptul ca dupa stilou, roller, pix, creion mecanic, avem de-a face cu un nou instrument de scris

PREZENTARE PARKER JOTTER

PARKER JOTTER

DESCRIERE

Lansat in 1954, cu un design extrem de modern pentru acea vreme, preferat de-a lungul si de-a latul Globului pentru calitatea, durabilitatea si accesibilitatea sa, JOTTER-ul este popular, practic, simplu si confortabil. Gama JOTTER Premium imbraca in haine noi traditionalele instrumente folosind tehnici indelung exersate la PARKER ca gravarea si sablarea.

PIXURI SI STILOURI PARKER IN MOLDOVA

PIXURI SI STILOURI PARKER IN MOLDOVA

CUM NE PUTETI GASI

PIXURI SI STILOURI PARKER IN MOLDOVA

Adresa: MD 2004, R. Moldova, or. Chisinau, str. Serghei Lazo 17/1

tel. magazin : 022-23-47-67

tel. mob. 079264372

email: liuba.h@gmail.com

email: vanzari@austral.md

Program de lucru: Luni-Vineri, 9.00-18.00

Livrarea in raza orasului Chisinau este 50 lei.

Livrarea în suburbiile Chișinăului: Cricova, Ciorescu, Stăuceni, Bubuieci, Vatra, Trușeni, Tohatin, Dumbraba - 100 lei

Pixuri si stilouri Parker in Moldova!

Ручки PARKER в Молдове!

Compania "Parker Pen" a luat nastere in anul 1888,fondatorul ei fiind George Safford Parker. 

Acesta si-a condus compania spre succes datorita inovatiei aduse fiecarui intrument in parte intotdeauna mergand pe premisa:"Intotdeauna exista posibilitatea creari unui stilou mai bun".

De-a lungul anilor, Parker a fost recunoscut ca un inovator in domeniul sau, continuand aceasta traditie de inovatie prin modele sale,manufacturarii, materialelor folosite si formelor.

Pentru crearea instrumentului de scris Parker, inspiratia poate veni din aproape orice element imaginabil, planta sau animal, toate acestea materializandu-se intr-un rezultat luxos si rafinat.

Словосочетание «ручки parker» сегодня вызывает такие ассоциации: мастерство, качество, надежность, удобство, элегантность, престиж. Ручка parker — это знаковая вещь, определяющая статус владельца, это выбор активного человека, идущего в ногу со временем.  РУЧКИ PARKER В МОЛДОВЕ